COAJA PORTOCALELOR poate provoca tulburări hormonale. Vezi cu ce SUBSTANŢE sunt tratate citricele

Sursa
RTV NET
Foto
RTV NET
Specialiştii trag un nou semnal de alarmă. Coaja citricelor este deseori unsă cu anumite substanţe care ajută fructele să se păstreze mai mult timp.
coaja_portocala_31194700.jpg

Specialiştii trag un nou semnal de alarmă. Coaja citricelor este deseori unsă cu anumite substanţe care ajută fructele să se păstreze mai mult timp. Aceste substanţe, însă, se pot răspândi foarte uşor în pulpa citricelor, fiind extrem de periculoase pentru sănătate.

Printre E-urile periculoase pentru sănătate se numără şi familia lui E 220 (sulfiţi), respectiv E 221, E 222, E 223, E 224, E 226, E 227, E 228, potrivit taifasuri.ro. E 230 este o substanţă periculoasă care este folosită în coaja citricelor, astfel încât fructele să se păstreze mai mult timp. Cu toate acestea, substanţa periculoasă poate intra şi în pulpa fructelor.

Citeste mai mult pe RTV.NET:

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE