Coaste de miel în coniac

1. Amestecă usturoiul zdrobit cu coniac, puţin ulei, rozmarin și un praf de sare. Toarnă această marinată peste carne și dă la rece 3-4 ore. Încinge grătarul și frige carnea pe ambele părţi (dacă o vrei în sânge, 5-7 minute pe fiecare parte sunt suficiente).

2. Scoate carnea pe un platou, scurge într-o tigaie ce a rămas de la fript, adaugă supa de legume, oţetul balsamic și lasă să scadă bine, pune untul și dă totul în câteva clocote. Dacă e nevoie, adaugă puţină sare. Servește coastele cu piure de spanac și ardei copţi.

 

Truc. Pentru un gust si mai deosebit, adaugă în marinată câteva frunze de mentă proaspătă (sau mentă uscată).

credit foto: © sutsaiy – Fotolia.com

Tocana din coaste de miel

Poza principala

coaste_de_miel_fotolia_31542767_subscription_xl.jpg_c_sutsaiy_-_fotolia.com_mica.jpg

4 cotlete de miel

20 g unt

200 ml supă de legume

3 căţei de usturoi

1 linguriţă cu rozmarin

2 linguri cu oţet balsamic

2 linguri cu coniac

sare

 

Coaste de miel crocante

Rafinate și fragede de ți se topesc în gură, răsfață-i pe cei din dragi cu niște coaste de miel în coniac.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE