Uncategorized

Coaste de miel crocante

1. Setati cuptorul la 200 grade C. Ungeti mielul cu ulei si asezonati-l. Puneti cuscus intr-un bol, turnati 5 linguri de apa fiarta si amestecati.

2. Lasati-l 5 minute. Adaugati usturoiul, rosiile uscate si cimbrul.

3. Dati carnea prin amestec astfel incat sa se acopere bine partea cu piele.

4. Puneti carnea in tava si coaceti timp de 25-30 de minute. Scoateti si acoperiti cu folie, apoi mai lasati-o 10 minute.

5. Adaugati si caisele sau alte fructe uscate, impreuna cu restul de cuscus, puneti 3-4 linguri de apa clocotita si lasati cateva minute.

6. Puneti apoi patrunjelul si menta (daca folositi) si asezonati bine.

7. Taiati carnea felii, serviti cu legume si cuscus.

Poza principala

rexfeatures_458943emica.jpg

1 lingurita ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
1 coasta de miel de aproximativ 300g
90g cuscus
1 catel de usturoi, curatat si pisat
2 rosii deshidratate, taiate marunt
2 lingurite cimbru proaspat
4 caise deshidratate, taiate marunt, sau alt fel de fructe uscate
2-3 linguri patrunjel proaspat tocat
1 lingura menta proaspata, taiata (optional)

Iata o alta varianta mai putin traditionala pentru a gati mielul de Paste.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE