Uncategorized

Coaste in sos de portocala

1.Se taie coaja de portocale in fasii subtiri, iar fructele se storc bine. In sucul de la portocale, se pun stafidele si se lasa la inmuiat cateva minute bune.
 
2.Separat, se topeste la foc mic zaharul in 50 ml de apa. Se adauga coaja de portocala si se lasa sa fiarba 15 minute. Se amesteca din cand in cand.
 
3.Se condimenteaza coastele de porc cu sare si piper si se rumenesc in ulei incins. Se scot apoi pe o hartie absorbanta, iar in grasimea ramasa, se caleste ceapa, taiata cat mai marunt.

Friptura de porc in aluat

Salata de cartofi cu ton
 
4.Se adauga bucatile de coasta, stafidele, coaja de portocala si chimenul. Se acopera vasul si se lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ o ora.

Poza principala

coaste_in_sos_de_portocala_mica.jpg

1 kg coaste de porc
4 portocale
3 cepe
75 g stafide
1 linguriță cu chimen
50 g zahăr
6 linguri cu ulei
sare
piper

Daca sosul de portocale din vas scade prea mult, se adauga treptat apa calda.
Numar de portii
6
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE