Colţunași cu spanac

1. Prepară un aluat din făină, zahăr, un praf de sare și apă cât să iasă un pic moale. Lasă-l deoparte, ca să se odihnească.

2. Opărește spanacul și toacă-l. Pune-l într-o cratiţă cu o lingură cu ulei, usturoiul pisat și o lingură cu seminţe de pin. Ţine-l 2-3 minute pe foc, amestecând, stinge cu pasta de roșii și adaugă ardei iute tocat mărunt. Călește 1-2 minute, apoi dă deoparte.

3. Pune roșiile în cuptorul încins, ca să se înmoaie puţin. Întinde aluatul și taie forme rotunde. Așază pe fiecare compoziţie de spanac, îndoaie și sigilează cu furculiţa.

4. Fierbe-i în apă clocotită cu sare vreo 15 minute, scoate-i și lasă-i un pic să se scurgă. Servește cu roșii coapte, seminţe de pin și roșii uscate tocate.

 

Plăcintă de post cu mere si nucă

Poza principala

coltunasi_cu_spanac_mic.jpg

4 linguri cu făină

1/2 lingurița cu zahăr

200 g spanac

50 g semințe de pin

1 ardei iute

3 linguri cu pastă de tomate

3 căței de usturoi

2-3 rosii uscate

roşii cherry

sare

 

Salată caldă cu orez și morcovi

Usor si rapid de pregatit, coltunasii cu spanac de post sunt o alegere gustoasa pentru pranz sau cina.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE