Coltunasi libanezi si tascute cu spanac

Pentru coltunasi: Amesteci carnea cu ceapa, condimente si oua. Calesti si lasi la racit. Aluatul il tai in patrate de 8 cm, pui pe o parte cate 1 lingura din umplutura si lipesti marginile, astfel incat sa obtii triunghiuri. Le ungi cu galbenus si le prajesti in ulei incins 4-5 minute pe fiecare parte.

Pentru tascute: Faci un aluat din 100 ml de apa calda, faina si sare. Formezi 12 mingiute si le lasi 30 de minute acoperite cu un servet umed. Toci spanacul si amesteci branza cu patrunjelul.

Din aluat, faci cercuri cu diametrul de 20 cm. Pe jumatate din cerc, pui cate 1 lingura de branza si alta de spanac. Cealalta jumatate o presezi cu furculita peste umplutura. Prajesti tascutele in ulei incins.

Revista FEMEIA.

Poza principala

aperitive_libaneze_calde_400.jpg

Pentru coltunasi:
1 legatura de coriandru tocat
1 ceapa
200 g carne tocata de miel
1 varf de cutit cu praf de scortisoara
½ lingurita de piper
sare
2 oua
6 foi de aluat
1 galbenus
2 linguri de ulei

Pentru tascute:
150 g faina
sare
300 g spanac
150 g branza de capra
1 legatura de patrunjel
100 ml ulei

Iata doua retete de aperitiv cu specific libanez cu care veti impresiona toti cunoscutii.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE