Concursuri Uncategorized

CONCURS: Castiga bunataturi savuroase din toata lumea!

Participa la concursul Retete a la Bunataturi si primesti premii savuroase!
concurs_articol..jpg

CONCURSUL S-A INCHEIAT! MULTUMIM PENTRU PARTICIPARE!

Castigatori:

ZIUA 1: madasasa

ZIUA 2: cristina9pavel

ZIUA 3: dixi220

ZIUA 4: BabyRalukutza

ZIUA 5: nelazanfir

CASTIGATOARE SAPTAMANA 1: brindusa

ZIUA 6: liola56

ZIUA 7: edy_nicolaie2011

ZIUA 8: kitty_bell2008

ZIUA 9: CARMENICA

ZIUA 10: interconect_30

CASTIGATOARE SAPTAMANA 2: mihaelanastasia

ZIUA 11: georgeta29
ZIUA 12: Jordan
ZIUA 13: dana_florentina_2010
ZIUA 14: tilea_radu
ZIUA 15: dantes

CASTIGATOARE SAPTAMANA 3: tanita

Suntem din ce in ce mai atrasi de bucataria internationala. Fiecare dintre noi are o reteta de paste tipic italiana sau o reteta de sos grecesc, ca la mama lui, la greci. Orice masa cu prietenii e un moment bun sa aratam putin din talentul de bucatar international.

Pentru a gati preparate autentice, La Bunataturi va propune o selectie de peste 1000 de produse de prin lume adunate. De la iaurturi si branzeturi din Grecia, pana la paste italiene, jambon din Spania, trufe, piept de rata din Franta, foie gras, specialitati de ciocolata din Belgia, si multe alte ingrediente si contimente care va vor transforma in adevarati bucatari internationali.

Si pentru ca toate aceste retete merg mereu cu un vin bun, in crama La Bunataturi veti gasi o selectie internationala de peste 300 de vinuri. Veti gasi vinuri aduse de pe 4 continente, pe care le veti putea savura impreuna cu cei dragi in jurul unei retete autentice.

Participa la concursul Retete a la Bunataturi in perioada 15 mai – 5 iunie 2012, si poti castiga prin tragere la sorti o multime de premii.

Tot ce trebuie sa faci este sa afli ingredientul zilei AICI ,   apoi sa revii in aceasta pagina de concurs si sa lasi mai jos un COMENTARIU in care sa mentionezi o reteta autentica zonei din care vine ingredientul, in care l-ai putea folosi. (Trebuie doar sa ne spui ce reteta ar fi, nu sa o scrii in totalitate.)

In fiecare zi poti castiga ingredientul zilei, la finalul saptamanii poti castiga un cos cu toate ingredientele din saptamana care a trecut, iar la final, 40 de norocosi vor primi o invitatie dubla pentru o seara speciala in care Chef-ul restaurantului Mesogios va gati pentru ei in magazinul La Bunataturi, si vor degusta din vinurile lumii.

BONUS: toti castigatorii vor primi si un card cu 10% reducere, valabil pana la 15 iunie.

 
IMPORTANT!

– Trebuie sa fii logat pentru a participa la concurs. Daca nu ai cont, iti poti crea unui aici sau te poti loga cu unul din conturile tale de pe retelele de socializare sau alte siteuri AICI.

– Vor fi acordate 15 premii zilnice prin tragere la sorti (cate un premiu pe zi) dintre toate persoanele care au postat un comentariu in cadrul acestei pagini, cu o reteta in care sa foloseasca ingredientul zilei, 3 premii saptamanale prin tragere la sorti din participantii saptamanii, si 40 de premii acordate la finalul concursului, trasi la sorti din toti participantii.

– Premiile sunt in valoare totala de 800 lei.

– Inainte de a participa la concurs, citeste regulamentul.

 Perioada concurs: 15 mai-5 iunie 2012

– Castigatorii vor fi anuntati zilnic pentru premiile zilnice, in fiecare vineri pentru premiile saptamanale si pe data de 6 iunie pentru premiile finale.

SUCCES!

Premii oferite de:

Facebook Comments


Admin

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • Buna seara,

    O reteta in care as putea folosi iaurtul koykakh este salata de tzaziki; alta reteta ar fi pui souvlaki.

    Multumesc,
    Oana Madalina C-tinescu

  • Buna ziua!

    In primul rand tin sa va multumesc pentru castigarea concursului de ieri! 🙂

    Mustarul Pomery in Meaux poate fi folosit in reteta de „Chateaubriand a la moutarde” (file de vita rotund, taiat gros; se prajeste si se serveste cu unt si mustar pe deasupra si presarat cu plante aromatice).
    O a doua reteta ar putea fi: „Lapin a la moutarde” (iepure uns cu mustar, la cuptor, apoi dat prin unt topit si flambat cu coniac).
    Pofta buna!

    Multumesc,
    Oana Madalina C-tinescu

  • Buna ziua,

    Mie imi place foarte mult carnea de porc, iar o reteta cu carne de porc in care s-ar putea folosi mustarul Pommery in Meaux ar fi: Côtes de Porc Sauce Moutarde.

    Multumesc,

    Monica

  • Buna ziua,
    Reteta mea pentru astazi este :Limba de vita cu sos de mustar si salata de pepene galben.
    Multumesc,
    Cristina Pavel
  • Mustarul de Meaux Pommery e foarte bun folosit intr-o friptura din muschi de porc, cu cimbru, dafin, putin vin alb si smantana
  • Somon gatit in abur si servit in sos rece de baza de iaurt (Koykakh) cu mustar (Pomery in Meaux), marar, capere, lamaie, sare si piper.
  • Cu Burro Soresina poate fi folosit la prepararea retetei de Risotto cu dovlecei si flori de dovlecei, pentru ca il face foarte cremos.
  • Iaurtul Koykakh este ideal pentru a inlocui un dresing la o salata asortata, de legume , piept de pui si crutoane de paine.
  • Burro Sorresina – unt pentru gatit. As prepara niste paste multicolore cu unt aromat (cu oregano si busuioc), gogonzola, masline si parmezan. MMmmmmm deja imi ploua in gura si cred ca diseara le pregatesc, sunt delicioase si nu au prea multe calorii 😉
  • Burro Sorresina – unt pentru gatit. As prepara niste paste multicolore cu unt aromat (cu oregano si busuioc), gogonzola, masline si parmezan. MMmmmmm deja imi ploua in gura si cred ca diseara le pregatesc, sunt delicioase si nu au prea multe calorii 😉
  • Buna seara,

    Reteta din aceasta seara se numeste: „Courgettes rolls au gratin” (Rulouri de dovlecei gratinati).
    Pofta buna tuturor!

    Seara buna,
    Oana Madalina C-tinescu

  • CU UNTUL BURRO SORESINA PREPAR FOARTE DES „VARZA DE BRUXELLES SOTE”
    -500GRAME VARZA DE BRUXELLES MICA, SARE, 100 GRAME UNT BURRO SORESINA , 50 ML SMANTANA
    -SE ALEG VERZE MICI , TARI, VERZI,SI SE CURATA DE FOILE DETERIORATE, APOI SE PUN LA FIERT IN APA CLOCOTITA SARATA TIMP DE 12-15 MINUTE. -SE SCURG, DUPA CARE SE PUNE UNTUL INCINS PE DEASUPRA,-VARZA SE SERVESTE FIERBINTE CU SMANTANA.
  • Ingredientul zilei este reprezentat de BURRO SORESINA . Cu acest ingredient as pregati biscuiti sau o tarta racoritoare de fructe .
  • Ingredientul zilei este reprezentat de BURRO SORESINA . Cu acest ingredient as pregati cornulete cu rahat sau o tarta cu fructe.
  • Cu untul BURRO SORESINA pot prepara „risotto con zucchine e Fiori di Zucca” unde untul are o importanta cruciala, facand orezul cremos, deoarece are 85% grasimi, sau niste aperitive calde „Vol-au-vent alla fonduta di Salva Cremasco Dop”.
  • Cred ca as face o ciocolata de casa cu multe alune de padure ,cu acest unt foarte fin Burro Soresina .As mai putea prepara un cremsnit delicios.
  • Cu Granpesto Mediterraneo as prepara „piept de pui in sos de lamaie si capere (mugurii Caperului – arbust spinos cu frunze rotunjite și flori alb-rozalii, originar din bazinul Mării Mediterane – de culoare verde-măsliniu, care se consumă în calitate de condiment).
  • Pentru ingredientul de astazi Tigullio GranPesto Mediterraneo eu propun o reteta cu spaghetti: Abbraccio di gamberoni e linguine al GranPesto.
  • Buna ziua,
    Astazi as face combinatia ideala : Tigullio GranPesto Mediterraneo cu paste.
    Multumesc,
    Cristina Pavel
  • Ingredientul zilei este TIGULLIO GranPesto Mediterraneo. Cel mai bine pesto merge cu paste :)Poate niste farfalle.
  • Buna seara,

    Reteta serii este: Pastrav cu rozmarin si piure cu pesto ( gran pesto).
    Sa aveti pofta!

    Seara buna tuturor si w/e placut,
    Oana Madalina C-tinescu

  • Buna ziua,
    Pentru ingredientul de astazi, GranPesto, propun o reteta delicioasa, specific italiana, lasagne cu GranPesto.
    Multumesc,
    Sas Ionela
  • Buna dimineata.
    Cu Tigullio Granpesto eu as face paste cu cubulete de carne. Carnea taiata cubulete si condimentata se prajeste, se adauga pesto si pastele, si se amestefca. Se servesc calde, eventual presarate cu parmezan.
    Multumesc.
    Monica
  • Dovlecei cu branza Feta Kolios

    150 g branza Feta Kolios
    5 baby dovlecei
    5 rosii cherry
    1 catel de usturoi
    4-5 frunze de busuioc
    2 felii paine neagra
    2 linguri ulei de masline
    1 lingura otet
    sare
    piper

    Dovleceii se taie pe lung in felii subtiri,apoi se frig pe gratar.
    Feliile de paine se freaca cu usturoi, apoi se taie in cubulete si se rumenesc in cuptor 5 minute.
    Rosiile se spala si se zvanta de apa, apoi se calesc usor in putin ulei de masline.
    Se taie frunzele de busuioc,iar branza Feta Kolios se rupe lejer. Separat se prepara un dressing ,amestecand uleiul cu otetul si condimentand dupa gust cu sare si piper.
    Se amesteca feliile de dovlecei cu rosiile,crutoanele de paine, busuiocul si branza feta.
    Se stropeste cu dressingul preparat,in momentul servirii.
    Pofta buna!

  • Salata Greceasca este cea mai potrivita alegere. Se prepara cu branza FETA Kolios, rosii, castraveti, ceapa si rondele de masline. Iese o bunatate.
  • Branza Feta Kolios eu o folosesc cand pregatesc „Garides youvetsaki” (Creveti cu branza Feta si rosii), unde branza se taie in cuburi mari si se aseaza deasupra crevetilor, pentru a se praji in cuptor. Mancarea se serveste in vasele de ceramica in care a fost pregatita.
  • Ingredientul zilei este Feta Kolios . Cu aceasta as pregati o salata sanatoasa impreuna cu rosii , castraveti , masline , ceapa si salata verde .
  • Buna ziua,

    Reteta zilei de astazi, folosind branza feta Kolios, se numeste: Saganaki cu creveti.
    Pofta buna!

    Multumesc,
    Oana Madalina C-tinescu

  • Terrine Gourmande de Lievre se foloseste cu succes pentru gustari aperitiv pe paine prajita, cu salata si vin alb Châteauneuf du Pape blanc.
  • Buna seara,

    Reteta zilei este: „Terrine de iepure si aspic de coacaze” – se serveste cu paine prajita sau bagheta.
    Pofta buna!

    Multumesc,
    Oana Madalina C-tinescu

  • „Pui dulce – acrisor” (legume si piept de pui dezosat, cu ananas si Suc din Fructe pentru Gatit Feluri Asiatice). Compozitia echilibrata a acestui suc de la Haus Rabenhorst – din mar, ananas si mango se combina perfect cu ingredientele din reteta acestui preparat.
  • Cu sosul de la Rabenhorst eu as prepara o mancare asiatica in felul urmator: as paji fasii de carne (porc sau pui) apoi as adauga urechi de lemn deshidratate, (care au fost lasate in apa fierbinte cu condimente la hidratat) si sosul de la Rabenhorst. Se lasa un pic la fiert sa se inmoaie ciupercile, se adauga fasii de ardei si un pic de amidon sa se lege mai bine. Se mai lasa 5 – 10 minute la foc, dar nu prea mult pentru ca ardeii sa nu se inmoaie prea tare. Se poate servi cu paste de orez sau orez fiert cu sare.
  • Suc Rabenhorst din fructe pentru gatit supa sofisticata din Extremul Orient sau Wok asiatic de inalta calitate ori deserturile dulci si cocktail-urile caraibiene dar as prepara curry de carne de vită .
  • Ingredientul zilei-sos asiatic Rabenhorst ingeredient specific bucatariei asiatice in care se foloseste carnea de vita finca este foarte slaba as gati cu acest sos limba de vita cu legume gratinate .
  • Bine v-am gasit !
    Cu sosul pentru bucataria asiatica Rabenhorst , as pregati o salata calda cu piept de pui si legume gratinate.

  • Ingredientul zilei-sos asiatic Rabenhorst Si as prepara Un Sote Wok de telina preparat special in tigaia Wok vare va beneficia de toate calitatile acestei tigai asiaatice minune .Wok-ul este o tigaie cu fundul rotund, care ajuta la prepararea a diverse retete, fara ulei. Fiindca se incalzeste repede si isi mentine constanta temperatura, mancarurile la wok au devenit foarte simple, sanatoase si gustoase.
  • Sosul asiatic Rabenhorst se foloseste pentru retetele preparate in oala Wok un soi de tuci imens care repartizeaza uniform caldura pe peretii lui as prepara desigur o mancare chinezeasca traditionala Ghimbir, vita si ciuperci
  • Buna dimineata,

    Reteta zilei este :”Piept de rata cu sos Rabenhorst”. Mmmmm, bun-bunut!
    Pofta buna!

    Multumesc,
    Madalina C-tinescu

  • La aceste paste Sapori dall’ Italia as face un sos cu suc de rosii, busuioc proaspat si cubulete de carne. Si le-as servi cu parmezan ras.
  • Pastele multicolore de la Sapori dall’Italia le-as prepara cu unt aromat, masline si parmezan. Simplu si bun…
  • Cu Sapori dall’ Italia as pregati paste cu carne.Am primit astfel de paste dar sub forma de scoici si le-am umplut cu sos bolognese, a iesit o bunatate !
  • Sapori dall’ Italia sunt clar vestitele pasre italiene cu arome foarte raspandite in Italia care eu le gatesc in reteta traditionala italiana de paste cu carne tocata ,carnaciori si bulion finca vreau sa ma simpt in Italia .
  • Sapori dall’ Italia cu ton si masline verzi este o reteta simpla rapida asa cu le plac femeilor moderne pe care o gatesc cu placere .
  • Sapori dall’ Italia ingredient Traditional italian in care se includ tagliatelle
    sin care eu as pregati o reteta specifica italiana: tagliatelle cu creveti si sos de rosii .
  • Cu Sapori dall’ Italia as face paste cu sos cremos si fin de vinete si ardei copti, cu un detaliu picant format din cateva feliute de ardei iute.
  • Sapori dall’ Italia sunt vestitele specialitati italiene pe care le am degustat in Italia intr-o reteta simpla din zona Romei numita Penne all?Alfredo care se serveste bineinteles cu sosul lor specific Alfredo .
  • As gati cu vestitele Sapori dall’ Itali o reteta mai moderna findca si eu sunt o femeie moderna aparuta mai recent in bucatariile italiene dar o delicatesa anume pasta con frutti di mare (Paste cu fructe de mare ).
  • Mie imi plac tare mult briosele, asa ca as face cu ingredientul zilei de astazi Briose cu umplutura de ciocolata!!! O BUNATATE !
  • Imi place sa fac torturi… astfel ca as folosi aceasta crema de ciocolata langa visine fierte in vin rosu dulce, un pandispan clasic, mousse de mascarpone si frisca, iar exteriorul imbracat in ciocolata alba. Un gust divin pus in evidenta de faimoasa ciocolata belgiana.
  • Nu am mai facut clatite de mult asa ca as prepara:”Clatite umplute cu fructe(trase in unt si zahar caramel)si dressing de ciocolata, multa ciocolata!
  • Eu as maca ciocolata Cote d’Or cu un croisant cu unt si un pahar de lapte, la un mic dejun sau in locul unei cine tarzi.
  • Eu as maca ciocolata Cote d’Or am descoperit ingredientul zile si as manca pana m-as satura ca tare delicios mai e
  • cu crema de ciocolata Cote d’Or as umple niste crepes(clatite) le pudrez cu vanilie si le servesc alaturi de cateva fructe de padure.
  • Un deliciu ingredientul zilei crema de ciocolata Cote D’or Belgia! As face niste gaufres de Bruxelles cu fructe (capsuni, zmeura, mure), frisca si bineinteles crema de ciocolata.
  • Cote d’Or – simbolul gustului rafinat al ciocolatei desigur nu as irosi-o decat pe o reteta la fel de belgiana ca vafele cu ciocolata cote d’Or si cafea pe acre le-as servi ca mic dejun belgian la cafea .
  • Praline cu marţipan învelite într-un strat gros de ciocolată belgiană Cote D’or sunt desertul perfect pentru pentru o zi geroasă de iarnă. Iar dacă ingredientele sunt bio, iar ciocolata de cea mai bună calitate Cote D’or e varianta perfecta !
  • Fructe confiate : Fruste din belşug şi ciocolată belgiană fină Cote d’Or, topită cu frişcă şi coniac. Este specialitatea bucătarului şi un deliciu pe placul tuturor. Mai ales că se prepară uşor, fără adaos de zahăr, iar ingredientele sunt naturale.
  • Ciocolata sfinţeşte şi deserturile asa ca Cote D’or as folosi-o intr-o reteta belgiana bomboane umplute cu lichior fiinca ciocolata Cote D’or are la bază tot secretul belgian.
  • Buna seara:)

    Cu ingredientul zilei as gati cateva clatite cu ciocolata…. Sunt deicioase :).

    Multumesc,
    Oana Cristina Palade

  • cu Filletti di tonno all’olio di’oliva eu as prepara o Insalatta di tonno con mais-adica salata de ton cu boabe de porumb
  • Filetti di Tonno aromatizat cu sparanghel, mazare si migdale blansate. (Arancione filetti di tonno aromatizzato con asparagi, piselli e mandorle pelate)
  • Filetti di Tonno all’Olio di Oliva o reteta originara din Portugalia as pregati sardine filetti di Tonno all’Olio di Oliva prajite cu naut o reteta specifica traditionala portugheza .
  • Filetti di Tonno all’Olio di Oliva ingredient italian din care voi prepara tot o reteta traditionala chiftelute italiene de ton delicioase .
  • Desigur un ingredient italian Filetti di Tonno all’Olio di Oliva o voi pregati intr-o reteta italiana mai moderna anume: paste cu ton si cascaval .
  • CALLIPO Filetti di Tonno all’Olio di Oliva (Fileuri de ton in ulei )de productie italiana ,tonul la conservă, un ingredient ieftin dar hrănitor, este folositor la prepararea gustărilor rapide : salate, sandvișuri, pizza. Rețeta de pizza cu ton pe care o voi prepara cu Filetti di Tonno all’Olio di Oliva este una simplă, dar unde dulceața din ceapa roșie se completează foarte bine cu tonul și cu boabele de porumb.
  • Filetti di Tonno all’Olio di Oliva un ingredient italiua care l-as folosi in pregatirea unor aperitive surpriza excelente de ardei iuti umpluti cu ton
    . Preparati dupa o metoda italieneasca acesti ardei iuti umpluti cu ton sunt deliciosi de picanti. In plus acesti ardei iuti umpluti cu ton sunt preparati pentru a putea fi consumati pe parcursul a mai multor luni.
  • „Pui cu mustar si rozmarin cu garnitura de cartofi cu salvie”.
    Pe langa gustul deosebit pe care il dau preparatelor, ierburile si mirodeniile joaca un rol important si in tratarea unor afectiuni de aceea este recomandat sa le folosim cat mai des in prepararea mancarurilor. Rozmarinul ajuta la prevenirea deteriorarii vaselor de sange si a circulatiei sanguine, preintampinand astfel riscul aparitiei atacului de cord. Salvia imbunatateste memoria, stimuleaza buna digestie si produce efecte similare cu estrogenul, fiind de mare folos femeilor aflate la menopauza.
  • cu salvie si rozmarin as precati ,,Arrosto di vitello” adica carne de vitel condimentata cu rozmarin si salvie ,la cuptor
  • Reţetele mediteraneene sunt condimentate din belşug cu salvie şi rozmarin ingredientele acestei zile din care voi gati o reteta italiana: ciuperci cu salvie si rozmarin
  • Salvia si rozmarinul ingredientele de astazi conform studiilor de nutritie iti pot creste capacitatea de memorare proprietati uluitoare combinate cu ,carne dau o mancare perfecta si de sezon Marinada cu lamaie rozmarin si salvie pentru carnea de miel .
  • Retetele italiene sunt extrem de gustoase si contin multe condimente precum rozmarinul si salvia (ingredientele de astazi ) de aceea voi alege o reteta italiana pe care am gustat-o intr-o calatorie :tortellini in sos de unt cu usturoi salvie si rozmarin .
  • cu tapenade as umple niste ardei grasi rosii taiati in jumatate, stropiti cu putin ulei de masline apoi se coc 40 min la cuptor.
  • Ingredientul zilei este Tapenade de la Tassos . Cu acest ingredient as face urmatoarea reteta : as lua ansoa si putin usturoi pe care le-as cali in putin ulei de masline apoi le-as amesteca cu tapenade ; apoi as lua felii de paine pe care as pune compozitia si pe care le-as baga 10 minute la cuptor . Este delicios..incercati !
  • Ingredientul zilei este Tapenade de la Tassos .Eu as face un aperitiv delicios cu hamsii, masline. lamaie, usturoi !
  • ingredinetul zilei: filetti di alici in olio di oliva Agostino Recca RETETA:Salata siciliana cu paste Este o combinatie plina de culori, foarte aromata si cu un gust delicios datorita savoarei coservei filetti di alici in olio di oliva Agostino Recca . Se prepara foarte repede, este usor de facut si indeajuns de spectaculoasa ca sa poata fi servita si la o masa festiva.
  • filetti di alici in olio di oliva Agostino Recca- ingrdientul zilei …prefer sa gatesc Acciughe con peperoni arosto sau tradus Fileuri de ansoa cu ardei copt se face cu fileuri de ansoa ( filetti di alici in olio di oliva Agostino Recca) putin usturoisi ulei de masline.Reteta in sine este foarte usoara.
  • cu Filetti di alici in olio di oliva Agostino Recca eu as prepara o salata cu cartofi,oua si ardei(salata orientala)
  • eu cu Filleti di alici in olio di oliva Agostino Recca as face o ,,Insalata di fagioli”adica salata cu fasole pastai.
  • cu ingredientul zilei filetti di alici in olio di oliva Agostino Recca as pregati
    Spaghete cu ansoa si ardei Este o reteta traditionala siciliana, rustica si satioasa. Gustul este robust si plin de caracter, puternic si foarte deosebit. Aromele sunt si ele puternice si proaspete date atat de condimente cat si de filetti di alici in olio di oliva Agostino Recca.
  • Cu ingredientul zilei, Filetti di Alici de la Agostino Recca eu as prepara:
    Flori de dovleac umplute cu mozzarella si hamsii – „Fiori di zucca ripieni”.
  • Aceasta conserva Agostino Recca Filleti di Alici ar fi suficienta pentru doua preparate: un sos cu ansoa, foarte bun pentru salata sau alte preparate, si as gati Farfalle cu broccoli, ansoa si ardei iute rosu (un preparat cu un gust deosebit si foarte bogat in arome).
  • Ce poate fi mai bun ca o placinta greceasca, unde rosiile uscate Royal, branza feta si spanacul? As spune ca nimic… Rosiile uscate, conservate in ulei de masline, si branza feta te vor face sa iubesti Grecia. Sau macar arta culinara a acestei tari 🙂
  • Cu rosiile uscate Royal as pregati Skaltsotseta, delicioasele rulouri din file de vitel cu telemea, cascaval si rosii, ca in Zakinthos!
  • Rosiile uscate Roya se pote face cea mai buna placinta crocanta in stil grecesc cu: spanac, rosii uscate Roya, feta, oua, foi de placinta ,original nu !
  • Rosiile uscate Royal au un gust intens, care da adancime si savoare deosebita oricarui sos iar Somon cu sos de rosii uscate este deosebit de grecesc ,somonul este servit alaturi de un sos robust si de un vin cu indeajuns de multa personalitate pentru a “rotunji” savoarea preparatului.
  • Rosiile uscate Royal au un gust intens,deosebit de dulci si gustoase merg sa le faci cu spaghete italiene de mama mia ca la Italia te ,ar merge si cu un peste la cuptor sa le torni peste el delicioase
  • Cu siguranta as face Pastitsio (lasagna greceasca) cu rosii uscate Royal si scortisoara sau Paste cu anghinare si rosii uscate Royal.
  • Maslinele Altis se folosec in bucataria greceasca iar reţetele sunt uşor de pregătit – rafinamentul nu este punctul forte al grecilor – şi se bazează pe ingrediente naturale şi sănătoase. La fel de importante în reţetele greceşti de mâncare sunt măslinele, brânza, vinetele, dovleceii şi iaurtul. Bucătăria grecească are o istorie bogată, de peste 4000 de ani. De altfel, prima carte de bucate a lumii a fost scrisă de un grec înaintea erei noastre.Desigur as pregati o salata greceasca cu masline verzi Aldis .

  • Maslinele Altis cu care asa pregati PAINE TRADITIONALA GRECEASCA CU MASLINE VERZI traditionala decorativa din insorita Grecie, in care aromele mediteraneene sunt atat de evidente, maslinele negre, ceapa rosie si ierburile ii ofera o savoare de neuitat!
  • Maslinele verzi se pot c0nsuma ca atare asezate pe platouri cu aperitive,s-au in sute de preparate,duminica am pregatit o pasta de peste cu masline a fost delicioasa.
  • Maslinele Altys (foarte gustoase) le-as consuma ca atare alaturi de cubulete de branza proaspata, un platou de aperitive tip Meze, si vin.
  • Maslinele verzi Altis sunt cele mai potrivite pentru Pasta de masline verzi cu fenicul. Este o combinatie proaspata, extraordinara pentru o zi de vara.
  • Maslinele Altis se folosec in bucataria greceasca si se pot gati retete usoare de vara sunt delicioase cu tonin ulei,morcov ras la otet,sfecla rosie tot in otet si masline verzi mama mia un deliciu mai pui si vreo 2 fire de ceapa verde si salata si e de-a dreptul incredibila si sanatoasa.

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE