Condimente care „topesc“ grăsimile

Sursa
Sănătatea de azi
Pentru a scăpa de kilogramele în plus, nu trebuie să cauţi cele mai complexe cure de slăbire. Secretul se ascunde chiar în dulapul din bucătărie.
condimente_grasimi.jpg

Să slăbeşti fără dietă, abonament la sala de  fitness ori bisturiu: sigur visezi la asta.  Este posibil, dacă incluzi în alimentaţie condimente care accelerează metabolismul.

 

Supa-crema de legume

 

Ardeiul iute creşte rata arderilor cu 25% timp de trei ore după masă.

Boabele de muştar grăbesc metabolismul cu 15% în orele ulterioare mesei. 

Piperul negru îmbunătăţeşte digestia şi stimulează tranzitul intestinal lent. Arderile sunt stimulate cu 8% mai mult dacă alimentele consumate sunt condimentate cu piper. Specialiştii recomandă ca piperul condiment să fie presărat proaspăt măcinat, deoarece praful îşi pierde proprietăţile odată cu trecerea timpului.

Turmericul, supranumit în India „pulbere sfântă“, accelerează procesul de scădere în greutate şi îmbunătăţeşte funcţionarea metabolismului.

 

Pui marocan

 

Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE