Conopida cu branza

1. Pentru a face sosul: Topiti untul intr- tigaie, adaugati faina si amestecati pana obtineti o pasta. Indepartati de pe foc, adaugati putin lapte si bateti bine pana devine un amestec omogen.

2. Puneti inapoi pe foc si adaugati gradual restul de lapte. Adaugati frunza de dafin si fierbeti timp de 5 minute, amestecand.

3. Adaugati ceapa verde in sos si gatiti doua minute. Scoateti frunza de dafin. Incorporati mustarul, putina nucsoara si branza Cheddar.

Pui infasurat in bacon cu piure de conopida

4. Pregatiti o tava in care asezati conopida. Turnati sosul peste conopida, asezati deasupra rosiile, firimiturile de paine si parmezanul.

5. Puneti tava pe gratar timp de 5 minute si asezonati conopida cu branza cu putin piper.

Poza principala

rexfeatures_1292704jmica.jpg

1 conopida mare, desfacuta in buchetele mari, circa 1 kg.
8 rosii cherry taiate in jumatate
o mana de firimituri de paine
2 linguri parmezan proaspat ras
piper negru
Pentru sos:
60g unt
60g faina
600ml lapte
o frunza de dafin
4 cepe verzi, tocate
mustar englezesc
nucsoara proaspat macinata
150g branza Cheddar, rasa

O reteta ideala de conopida cu branza pentru un pranz consistent si sanatos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE