Uncategorized

Conopidă pane

conopida_pane_mica

1.Desfă conopida în bucheţele și fierbe-o câteva minute în apă cu sare. Scurge cu grijă, ca să nu o sfărâmi, și pune-o într-un castron.
 
2.Separat, amestecă făina cu un vârf de cuţit de turmeric (sau curcuma), un praf de sare și toarnă apa foarte rece. Pentru a-l menţine rece, adaugă în aluat câteva cuburi de gheaţă.
 
3.Trece bucheţelele de conopidă prin amestecul tempura și pune-le în uleiul fierbinte. Prăjește-le rapid și scoate-le pe un șervet absorbant. Servește conopida pane imediat, cu salată de legume coapte.
 
Sugestie Dacă vrei să-ţi surprinzi familia, înlocuieşte conopida pane cu murături bine scurse şi serveşte-le cu garnitură de cartofi prăjiţi sau ţărăneşti!

 Supa crema de conopida

Conopida cu branza

Poza principala

conopida_pane_mica.jpg

    1 conopidă
Pentru aluat :
    200 g făină
    200 g apă foarte rece
    turmeric
    cuburi de gheaţă
    ulei
    sare

 

Tartine de aluat filo cu broccoli si conopida

Un antreu cu conopida pane foarte gustos potrivit pentru zilele in care vrei sa postesti.
Numar de portii
4



Comentarii

comentarii

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE