Uncategorized

Copanele dulci de pui

1. Intr-un blender, amestecati laptele de cocos, fructele de padure, uleiul de masline, vinul si sucul de lamaie pentru a prepara marinata. Puneti copanelele intr-un bol si potriviti de sare si piper. Turnati marinata peste copanele si lasati la rece timp de 30 de minute.

2. Preincalziti cuptorul la 180 C si gatiti copanelele intr-o tava timp de 30 de minute pana ce acestea devin crocante.

3. Serviti cu cartofi copti si salata dumneavoastra preferata.

Poza principala

copanele_dulci_de_pui_400.jpg

45 ml (3 linguri) lapte de cocos
250 g (1 cana) fructe de padure amestecate
30 ml (2 linguri) ulei masline
125 ml (1/2 cana) vin alb
suc de la 1/2 lamaie
4 copanele de pui
sare si piper

N-ati mai mancat pana acum pui cu fructe de padure? Aroma vi se va parea senzationala.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE