Uncategorized

Copanele la cuptor

1. Preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Pune cartofii, ceapa, usturoiul si copanele intr-o tava. Presara semintele de chimion. Stropeste cu otet, ulei si miere si asezoneaza. Pune frunzele de cimbru printre ingrediente si coaja de portocala.

2. Pune la cuptor timp de 50 de minute.

3. Adauga sucul de portocale si mai lasa copanelele la cuptor inca 10 minute.

4. Amesteca varza cu uleiul intr-o tava de copt si pune la cuptor timp de 6 minute.

Strudel cu varza si carnati

Poza principala

rexfeatures_1269755cmica.jpg

16 cartofi mici
2 cepe, necuratate, taiate felii
4 catei de usturoi, necuratati
8 copanele de pui
2 lingurite seminte de chimion
1 lingura otet de vin rosu
2 linguri ulei de floarea soarelui
2 linguri miere
sare si piper
cateva frunze de cimbru
sucul unei portocale si coaja
Pentru servire:
1/2 de varza, tocata marunt
1 lingura de ulei de masline

Hranitor si spornic, copanelele la cuptor sunt extraordinare, ce ne putem dori mai mult?
Calorii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE