Uncategorized

Copănele marinate

1.Spală carnea de pui, absoarbe apa de pe ea cu un șervet de bucătărie, săreaz-o și pipereaz-o.
 
2.Taie prazul rondele, iar ciupercile, în jumătăţi.
 
3.Pune ulei într-o tavă și așază mai întâi prazul tăiat, apoi carnea, iar la urmă, ciupercile.
 
4.Acoperă cu apă și lasă la fiert 30 de minute sau până scade apa și se face un sos mai gros.
 
5.Pune tava în cuptorul încălzit în prealabil, adaugă foile de dafin și mai lasă 10 minute.
 
6.Când carnea s-a rumenit, scoate tava și presară pătrunjelul tocat mărunt peste mâncare.

Poza principala

copanele_marinate_mica.jpg

8 copănele de pui
150 g ciuperci
1 legătură de praz
2 foi de dafin
1 legătură de pătrunjel
ulei
sare
piper

Copănelele marinate sunt minunate pentru o cină în familie!
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE