Uncategorized

Copănele umplute

1.Zdrobește usturoiul și amestecă-l energic cu două linguri cu ulei și un praf de sare și piper.
 
2.Condimentează ciocănelele cu usturoi și lasă la rece minimum 30 de minute.
 
3.Separat, amestecă brânza de vaci cu o lingură cu muștar și două de pesmet și potrivește gustul de sare și piper.
 
4.Scoate copănelele de la frigider și crestează-le ușor pe o parte. În locul format, pune câte o lingură din amestecul de brânză, iar la bază, înfășoară cu o felie de bacon.
 
5.Învelește fiecare copănel în folie de aluminiu și lasă la cuptor 30-40 de minute.

Poza principala

copanele_umplute_mica.jpg

8 ciocănele de pui
2 căței de usturoi
100 g brânză de vaci
2 linguri cu pesmet
1 lingură cu muştar
8 felii de bacon
sare
piper

Ingenioase si foarte gustoase, copanelele umplute sunt ideale pentru o masa in familie.
Numar de portii
8
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE