Corabioare cu fructe de mare

1. Taie fructele de avocado în doua, scoate sâmburii și, cu o lingura, scobește pulpa. Jumatate din cantitatea de pulpa, amestec-o în blender cu zeama de lamâie, maioneza, o lingura cu ulei de masline și sare dupa gust. Paseaza bine toate ingredientele pâna obtii un sos fin.

2. Pune fructele de mare în apa clocotita cu sare și fi erbe-le 4-5 minute. Lasa-le sa se scurga.

3. Amesteca fructele de mare cu icrele, frunze de ceapa verde taiate în diagonala, restul de avocado taiat cuburi, grepfrutul taiat cuburi și sosul preparat. Potrivește gustul de sare și zeama de lamâie. Folosind o lingura, pune din salata de fructe de mare în toate cele patru jumatati de avocado.

 

Peste copt cu branza feta, avocado, rosii si busuioc

Poza principala

shutterstock_72250456_mica.jpg

2 avocado

50 g icre

2 fire de ceapa verde

1 pachet cu creveti

1 bucata de grepfrut

2 oua

1 lingura cu maioneza

2 linguri cu ulei de masline

1 vârf de cutit sare

zeama de lamâie

 

Rulouri de avocado si somon

O gustare fina inainte de masa!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE