Cordon bleu din piept de curcan

Bati snitelul, apoi il piperezi pe ambele parti si il condimentezi cu boia de ardei. Pui peste fiecare felie de snitel cate o felie de sunca si una de branza. Lipesti snitelele intre ele, le presari cu putina faina. Pui ouale intr-o farfurie, le bati si le sarezi un pic.

Pui si pesmetul intr-o farfurie. Dai snitelul prin ou, apoi il impanezi cu pesmet, pe care il apesi bine cu mana intinsa. Lasi un pic deoparte snitelele. Incingi foarte tare intr-o tigaie untura, pui snitelele umplute inauntru, faci focul un pic mai mic si prajesti ambele snitele cate 5 minute, pana cand devin maro-aurii pe fiecare parte.

Le servesti garnisite cu felii de lamaie.

Sursa: Revista FEMEIA.

Poza principala

cordon_bleu_400.jpg

4 snitele de curcan subtiri
4 felii de sunca fiarta
4 felii de branza tare (de pilda, branza de munte sau Gouda)
2 oua
6 linguri de pesmet
3 linguri de faina
sare, piper macinat
1 lingurita de boia de ardei, dulce
untura

Stiati ca Parisul gazduieste una dintre cele mai prestigioase scoli de arta culinara din lume denumita chiar Le Cordon Bleu?
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE