Cornete de prosciutto

1. Curăţă castravetele murat, taie-l în cubulețe și lasă-l să se scurgă. Separat, amestecă energic într-un castron brânza de vaci cu smântâna. Adaugă gorgonzola și potrivește gustul de sare.

2. La final, încorporează castravetele scurs, ardeiul gras tăiat mărunt și aromatizează cu puțină verdeață. Crema astfel obținută, las-o la rece minimum 15 minute pentru a se întrepătrunde aromele.

3. Înainte de servire, pregătește câteva cornete din feliile de prosciutto. Umple-le cu crema de brânză.

 

Bruschete cu cremă de brânză

Poza principala

cornete_de_prosciutto_mica__shutterstock_97740665.jpg

150 g prosciutto

200 g brânză de vaci

125 ml smântână

50 g gorgonzola

1 castravete murat

1/2 ardei gras roşu

mărar

sare

 

Gustari de papaya

Delicate, pofticioase si gata cat ai clipi!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE