Uncategorized

Cornulețe rapide

1. Pentru aluat, frământă toate ingredientele până obții un aluat consistent. Înfășoară-l într-o folie și dă-l la frigider jumătate de oră.

2. Întinde-l apoi pe masă înfăinată și taie în 16-18 tringhiuri. Așază pe fiecare o bucățică de rahat sau o linguriță cu gemul preferat și rulează.

3. Unge cornulețele cu gălbenuș bătut diluat cu puțină apă și coace-le la foc potrivit 15-18 minute sau până capătă o culoare aurie, minunată.

4. Pudrează cu zahăr și servește-le celor dragi.

 

Cornuleţe crocante

Poza principala

cornulete_mici.jpg

gem

cubulețe de rahat

 

Pentru aluat:

400 g făină

200 g unt rece, dat pe răzătoare

14 linguri cu bere

2 ouă + gălbenuș pentru uns

zahar pudra

sare

 

Cornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaie

O gustare dulce si crocanta, perfecta langa o cafea sau un ceai.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE