De post Retete Uncategorized

Cornulețe vanilate de post

1.Freacă margarina cu zahărul pudră până obții o cremă fină. Adaugă esența după gust, un praf de sare, nuca și făina. Înfășoară aluatul obținut într-o folie alimentară și dă-l la rece o oră.

2.Împrate aluatul în 3-4 bucăți, formează rulouri potrivit de groase și taie bucăți de 7-10 cm. Dă-le formă de semilună și cornulețele vanilate de post pe tava tapetată cu hârtie de copt.

3.Coace-le 12-15 minute, fără să le aurești prea mult, și scoate-le pe un platou. Presară deasupra zahăr pudră vanilat și lasă cornulețele vanilate de post să se răcească.

 

Brioșe de post cu ciocolată

Poza principala

fotolia_61722250_subscription_xxl-c_irrez_-_fotolia.com_mica.jpg

280 g făină 

100 g zahăr pudră

200 g zahăr pudră vanilat

100 g nuci/alune/migdale măcinate fin

200 g margarină

1 fiolă esență de vanilie

sare

 

Bomboane Raffaello

Pregătește rețeta de cornulețe vanilate de post ori de câte ori îți dorești un desert ușor de făcut, spornic, dar și delicios… mai ales lângă o cafea.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE