Cornuri cu magiun

1. Pregătește o maia din o lingură cu făină, zahăr, drojdie, un praf de sare şi 50 ml apă călduţă. Lasă la crescut 15 minute, după care adaugă restul de făină şi apă şi margarina.

2. Din toate aceste ingrediente frământă un aluat, umezind mâinile în ulei până se încorporează tot. Lasă din nou la crescut 30 de minute, după care întinde foi mai groase.

3. Taie pătrate mai mari, pune în mijloc magiun și rulează ușor. Coace cornurile în tava unsă cu ulei, aproximativ 35 de minute. Înainte de a umple cornurile, poţi amesteca magiunul cu 200 g nuci sau alune zdrobite cu sucitorul ori trecute prin mașina de tocat.

 

Cornuri cu gem

Poza principala

cornuri_cu_magiun_mica.jpg

1 borcan marmeladă

500 g făină

15 g drojdie

200 ml apă

75 ml ulei

o lingură cu zahăr

sare

 

Cornuri cu semințe

Dulci atât cât trebuie, cornurile cu magiun sunt potrivite în orice moment al zilei.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE