Uncategorized

Cornuri cu nucă și ciocolată

1. Pentru aluat, amestecă făina cu untul, borșul și un praf de sare. Frământă puțin și lasă-l vreo oră să-și tragă sufletul.

2. Pentru umplutură, dă nuca prin mașina de tocat, apoi adaugă zahărul (din care oprești două linguri) și cacaua cernută.

3. Întinde aluatul pe masa de lucru și taie triunghiuri potrivit de mari. Unge pe toată suprafața cu umplutură de nucă, presară ciocolata și rulează.

4. Așază-le în tava tapetată cu hârtie de copt. Bate oul cu o lingură cu apă și unge aceste cornuri. Amestecă o linguriță cu scorțișoară cu zahărul păstrat și presară pe cornuri.

5. Dă la cuptor 20-25 de minute și lasă cornurile cu nuca si ciocolata să se răcească pe un grătar.

 

Cornuri cu gem

Poza principala

cornuri_cu_nuca_si_ciocolata_mica.jpg

400 g făină

200 g unt

200 ml borş

300 g nucă

50 g cacao

100 g zahăr

100 g ciocolată rasă

scorţişoară

1 ou

sare

 

Cornuleţe de post

Am vrut cornuri cu nuca. Apoi cu ciocolata. Dar pentru ca nu ne-am hotarat, am pregatit cornuri cu nuca si ciocolata.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE