Uncategorized

Cornuri cu seminţe de dovleac

1.Cerne făina într-un vas adânc. Adaugă sare, fă o adâncitură în mijloc și pune jumătate din cantitatea de margarină topită și smântâna. Frământă toate aceste ingrediente timp de 15 minute.
 
2.Lasă aluatul la rece o oră. Frământă-l apoi cu margarina rămasă, ţinută la cald. Pune-l din nou la rece.
 
3.Întinde aluatul și taie pătrate potrivite. În mijlocul fiecăruia, așază câte un cub de brânză și puţin spanac opărit.

Salata de pui cu seminte de dovleac
 
4.Adună colţurile în mijloc și pune-le în tava tapetată cu hârtie de copt. Unge cu sos de roșii și presară seminţe de dovleac. Lasă la cuptor aceste cornuri cu seminte de dovleac timp de 30 de minute.

Paine la conserva cu seminte de in

Poza principala

cornuri_cu_seminte_mica.jpg

    300 g brânză telemea mai tare
    400 g spanac congelat sau proaspăt
    seminţe de dovleac
    1 ceşcuţă cu sos de roşii
Pentru aluat
    400 g făină
    200 g margarină
    200 ml smântână
    sare

Cornurile cu seminţe de dovleac sunt delicioase și pot fi savurate atât la micul dejun, cât și la cina cu familia ori prietenii.
Numar de portii
6
Calorii
390
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE