Coşuleţ umplut cu legume

1.Spală morcovii și fierbe-i în coajă 30 de minute. Procedează la fel cu cartofii, dar lasă-i mai mult (în jur de 40 de minute). Ca să fiarbă mai repede, adaugă în apă un praf de sare.  Separat, fierbe broccoli în apă cu sare maximum zece minute, iar mazărea – 20 de minute. După ce fierb toate legumele, scurge-le și lasă-le la răcit.

2.Curăţă cartofi i și morcovii, taie-i în cubuleţe și pune-i într-un bol. Adaugă mazărea, ceapa tăiată mărunt, usturoiul zdrobit și broccoli tocat. Călește legumele într-un cub de unt timp de trei minute și lasă-le la răcit zece minute.

3.Scoate aluatul și taie discuri potrivit de mari. Unge patru castroane cu unt. Așază în fiecare câte trei foi de plăcintă unse cu unt topit. Repartizează amestecul de legume și lasă în cuptorul încins vreo 25-30 de minute, până ce se aurește aluatul.

 

Truc. Pune în compoziţie un fir de praz tăiat în rondele. Coșuleţele vor fi aromate și mai gustoase.

 

Plăcintă cu spanac

Poza principala

cosulet_fotolia_23161017_subscription_xxl.jpg_c_s.e._shooting_-_fotolia.com_mica.jpg

1 pachet de foi de plăcintă

3 morcovi

6 cartofi

1 ceapă roșie

1 broccoli

200 g mazăre

2 căţei de usturoi

100 g unt

sare

 

Placintă de brânză fiartă în lapte

Coşuleţ umplut cu legume, o alegere delicioasa pentru cina.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE