Uncategorized

Coşuleţe cu cremă de brânză

1. Într-un castron, pune brânza de vaci, smântâna, usturoiul pisat și sare după gust. Amestecă fără să spargi prea tare brânza.

2. Din crema obţinută, pune câte 1-2 linguri pe câte o jumătate de chiflă puțin scobită. Presară peste tartine codiţe de leuștean și roșioare tăiate. 

3. Servește coșulețele pe frunze de salată. Dacă usturoiul nu-ți e pe plac, pune ½ linguriţă cu chimion.

Poza principala

cosulete_cu_branza_mica.jpg

300 g brânză de vaci
200 ml smântână degresată
3 căței de usturoi
3 fire de leuştean
1 salată
4 chifle
4 roşii

Coșulețele cu cremă de brânză sunt un antreu delicios, simplu și foarte rapid de preparat.
Numar de portii
4
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE