Uncategorized

Cosulete cu rubarba si fructe de padure

Freaca untul spuma cu zaharul pana devine cremos. Adauga faina proaspat cernuta, ouale si esenta de vanilie. Framanta cu mana si lasa aluatul sa se odihneasca 30 de minute.

Topeste untul si adauga rubarba taiata in cubulete, fructele de padure si zaharul. Lasa-le pe foc sa se inabuse si sa se lege siropul pe care-l lasa rubarba.

Intinde aluatul intr-o foaie potrivit de groasa. Taie patrate potrivit de mari. Pune deasupra o lingura cu rubarba si fructe de padure si aduna putin aluatul, in asa fel incat sa obtii un cosulet. Coace-le la cuptor, la foc mic, 45 de minute.

Revista Femeia de Azi

Poza principala

cosulete_cu_rubarba_shutterstock_74136757.jpg

PENTRU ALUAT:  
3 oua  
500 g faina  
250 g unt
200 g zahar  
esenta de vanilie  
sare
PENTRU UMPLUTURA:
100 g fructe de padure  
400 g rubarba  
100 g zahar  
25 g unt

Mare atentie: frunzele de rubarba sunt toxice: contin acid oxalic intr-o concentratie daunatoare corpului uman.
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE