Uncategorized

Cosulete cu salata de peste

Cerne faina. Incorporeaza untul. Adauga galbenusurile unul cate unul, sare si putina coaja de lamaie si framanta. Acopera aluatul cu o folie si lasa la rece pana a doua zi sau cel putin trei ore.

Fierbe in apa cu sare, in vase separate, fileul de cod si cartofii in coaja. Dovlecelul taie-l rondele si opareste-l in apa cu sare.

Amesteca fileul de cod, taiat in bucati potrivite, cartofii decojiti si taiati cubulete, castravetele marunt, boabele de mazare, dovlecelul cubulete si somonul rupt fasii. Adauga maioneza si potriveste gustul de sare.

Intinde aluatul, taie rotunduri si umple formele de tarta. Inteapa din loc in loc cu furculita si umple-le cu boabe de fasole. Coace aceste cosulete la cuptor 20-25 de minute. Dupa ce s-au racit, umple coletele su cu salata de peste si serveste-le imediat.

Salata rapida de ton

Friptura de vita in sos de bere

Poza principala

cosulete-cu-salata-de-peste400.jpg

400 g file de cod
100 g somon afumat
1 cescuta cu mazare fiarta
1 castravete murat
1 dovlecel
3 cartofi
100 g maioneza

Pentru aluat:
500 g faina
250 g unt
6 galbenusuri
1 lamaie
sare

Iata un aperitiv inedit cu salata de peste pentru mesele festive.
Numar de portii
8
Calorii
380
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE