Cotlet de miel cu salata de bulgur

1. Combina usturoiul, 20ml de suc de lamaie si 20ml de ulei de masline. Toarna amestecul peste cotletele de miel si marineaza pentru 15 minute.

2. Clateste bulgurul in apa rece. Scurge-l si toarna apa clocotita deasupra. Pune deoparte timp de 15-20 de minute pana se inmoaie. Scurge lichidul in exces si amesteca sucul de lamaie, uleiul si ingredientele pentru salata. Asezoneaza dupa gust.

3. Coace cotletele de miel pe gratar timp de 2-4 minute sau pana sunt facute pe gustul tau. Se serveste cu salata de bulgur.

Poza principala

h_01061869_mica.jpg

4 catei de usturoi, zdrobiti

50ml de suc de lamaie

100ml de ulei de masline

8 cotlete de miel

100g de bulgur

O ceapa rosie, taiata marunt

O jumatate de castravete, feliat

4 rosii, taiate

50g menta proaspata, tocata

O reteta in care poate fi folosit bulgurul este tocmai cea pe care v-o propunem aici.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE