Cotlet picant de porc

1. Amesteca chimenul, coriandrul, sarea si usturoiul si unge cotletele de porc cu acest amestec.

2. Pune-le intr-o tava si presara coriandru si ulei de masline. Intoarce cotletele pe partea cealalta si lasa-le la marinat cel putin 20 de minute.

3. Prajeste cotletele intr-o tigaie grill timp de 6-8 minute pe fiecare parte. Toarna suc de lamaie si serveste cu salata de cartofi sau de fasole.

Cotlete de miel cu usturoi

Poza principala

h_01101969.jpg

30g chimen

30g de coriandru prajit

3g de sare

3 catei de usturoi, zdrobit

4 cotlete mari de porc

60g de coriandru proaspat, taiat marunt

60ml de ulei de masline

Suc de lamaie

Iata o reteta picanta de preparare a cotletelor de porc, ideala pentru cina in familie. Poti garnisi cu salata de cartofi sau de fasole.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE