Cotlete de miel cu mozzarella si anghinare

Bati cotletele, le condimentezi cu sare si piper, le tavalesti prin faina, oua batute si pesmet. Le prajesti pe ambele parti 3 minute in ulei incins. Pe masura ce le scoti din tigaie, le asezi intr-un vas tapetat cu hartie absorbanta.

Pui cotletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si peste ele asezi cate o feliuta de sunca si una de mozzarella. Le dai la cuptor la 220˚ (temperatura foarte ridicata), pana se topeste branza.

Daca vrei un gust aparte, poti aseza tava pe gratarul din curte. Le servesti pe un platou fierbinte.

Ca garnitura, poti prepara anghinare proaspata sau conservata. Daca e proaspata, va trebui sa o cureti de frunze si sa o pui in apa rece cu felii de lamaie, pentru a-si mentine culoarea. Apoi o calesti  in unt, cu grija sa nu ii strici forma.

Revista FEMEIA.

Poza principala

cotlete_de_miel_la_gratar_si_bulgur_400.jpg

12 cotlete de miel
3 linguri de faina
2 oua
6 linguri de pesmet
100 g sunca
150 g mozzarella taiata in 12 felii
sare
piper
ulei pentru prajit
bulbi de anghinare

In medicina naturista, radacinile si frunzele de anghinare sunt considerate remedii naturale excelente in tratarea si vindecarea diverselor afectiuni precum cele hepatice, renale si cele ale circulatiei sangvine.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE