Cotlete de miel la cuptor cu sos de tarhon

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Intr-un castron, puneti cotletele, sarea, piperul si sosul pentru gratar, lasand la marinat pentru 10 minute. Puneti cotletele intr-o tava si dati la cuptor pentru 15 minute, sau pana cand carnea este frageda.

2. Intr-o tigaie, aduceti la fierbere vinul si tarhonul pentru 2 minute. Adaugati untul si amestecati pana cand sosul se ingroasa. Adagati si smantana si potriviti de piper.

3. Turnati sosul peste cotlete si serviti alaturi de ceapa verde sotata.

Poza principala

h_01480712_mica.jpg

8 cotlete de miel
sare si piper
125 ml sos pentru gratar
125 ml vin alb
tarhon uscat
30 g unt
45 ml smantana

Puteti gasi carne de miel pe tot parcursul anului in hipermarketuri sau in macelariile arabesti.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE