Cotlete de porc la cuptor

1. Amestecati uleiul de masline, usturoiul, cimbrul si jumatate din otetul balsamic. Turnati peste cotlete si lasati sa marineze timp de 10-15 minute. 

2. Transferati totul intr-o oala si adaugati jumatatile de rosii. Turnati otetul balsamic ramas si coaceti intr-un cuptor incalzit deja timp de 30 de minute sau pana cand cotletele s-au rumenit. Serviti cotletele cu cartofi copti sau legume.

ALTERNATIVA: folositi 100 ml de suc de mere proaspat si 10 ml de otet de mare in loc de otet balsamic.

Poza principala

h_01041904mica.jpg

30 ml ulei de masline
2 capatani de usturoi
10 g cimbru proaspat (5 g uscat)
80 ml otet balsamic
4-6 cotlete de porc, taiate
8 rosii injumatatite

Aroma dulce si usor intepatoare a otetului balsamic complementeaza cotletele de porc din aceasta reteta. Adaugati felii de mere verzi si coaceti alaturi.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Taguri

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE