Cotlete de porc marinate

1. Toacă ingredientele pentru marinată şi amestecă-le. Spală carnea, bate-o şi las-o la frigider timp de 4 ore.

2. Pune carnea pe grill sau la tigaie până se rumeneşte. Presară chili. Serveşte cu marinată.

 

Truc: Poţi folosi la fel de bine marinata pentru a frăgezi carnea, nu doar ca garnitură. După ce baţi bine carnea, ţine-o în acest amestec şi abia apoi pune-o pe grill.

 

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Friptura picanta cu legume

 

Poza principala

cotlete_de_porc_marinate_mica.jpg

2 cotlete de porc cu os

Pentru marinată:

O mână de pătrunjel verde tocat

1 ardei gras galben tăiat cubuleţe 

8 măsline verzi tăiate rondele

3 linguri de ulei de măsline

1 vârf de cuţit de chilli

sare

piper

 

Antricot cu sos de rodie

Un prânz simplu şi săţios pentru doamnele care nu au timp să bucătărească.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE