Cotlete de porc umplute

1. Crestati fiecare cotlet de porc. Lasati-le sa stea putin la temperatura camerei, asa incat sa nu se stranga prea mult cand le gatiti.

2. Puneti spanacul in apa cu sare clocotinda si opariti-l 5 minute, apoi scurgeti si clatiti cu apa rece.

3. Incingeti jumatate din cantitatea de ulei si caliti ceapa pentru 1 minut. Adaugati ciupercile si fierbeti pana se inmoaie. Asezonati dupa gust, scoateti din tigaie si amestecati cu spanacul. Umpleti fiecare cotlet de porc cu amestecul de spanac si ciuperci si prindeti cu scobitori sau sfoara alimentara.

4. Incalziti restul de ulei la foc mediu. Adaugati coteletele si rumeniti-le pe ambele parti. Asezonati dupa gust. Turnati putina apa, daca este nevoie. Serviti cu legume inabusite si cartofi prajiti.

Poza principala

h_01574619_mica.jpg

4-6 cotlete de porc fara os
100 g spanac
30 ml ulei de masline
1 ceapa rosie, tocata
250 g ciuperci, tocate

Iata o idee salvatoare daca intrati in criza de timp inainte sa soseasca invitatii.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE