Crap pescăresc

1.Spală peștele și dă-l cu un praf de sare. Curăţă și spală toate legumele. Taie prazul și morcovul în rondele, ardeiul (curăţat de cotor și seminţe)  în felii, iar roșiile în cubuleţe. 

2.Zdrobește usturoiul (curăţat) cu lama cuţitului și apoi toacă-l mai mare. Încinge ulei într-o cratiţă și pune la călit prazul și morcovul. Când s-au înmuiat, adaugă ardeiul, lasă-l puţin pe foc și potrivește gustul de sare.

3.Toarnă vinul, pune bucăţile de pește și acoperă-le cu sos. Adaugă roșiile și usturoiul, acoperă și lasă să scadă câteva minute. Serveste crapul pescaresc imediat.

 

Secret. Pentru un gust aromat,  adaugă două frunze de dafin, câteva boabe de piper și puţin cimbru uscat.

credit foto: © Natalia Mylova – Fotolia.com

Terină de peşte

Poza principala

crap_fotolia_38456902_subscription_xl.jpg_c_natalia_mylova_-_fotolia.com_mica.jpg

4 fileuri sau medalioane de crap

200 ml vin alb

1 fir de praz

1 morcov

2 ardei grași

4 căţei de usturoi

4 roșii

ulei

sare

 

Crap îmbătat

Ușor, aromat, plin de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE