Uncategorized

Crema de brânza cu marar

1. Toaca mararul (pastreaza o parte pentru decor) si amesteca-l cu brânza de vaci. 

2. Adauga telemeaua rasa și potriveste de sare. Încoporeaza smântâna, iar pentru a obtine o textura pufoasa adauga puțin unt mai gras. 

3. Serveste crema la aperitiv, pe felii de bagheta ușor pajita. 

 

Sugestie. In loc de brânză de vaci poți sa folosești brânza cottage. Ea face parte, alaturi de urda si ricotta, din categoria celor mai slabe brânzeturi (sub 20% grasime).

 

Bărcuțe cu cremă de brânză

Poza principala

crema_mica.jpg

200 g brânza de vaci

50 g brânza telemea

1 legatura de marar

3 linguri smântâna 

25 g unt (optional)

1 baghetă

 

Bruschete cu crema de branza

Uimeste-ti invitatii cu un fel simplu, dar apetisant!
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE