Crema de cafea

Pasul 1: Freaca galbenusurile impreuna cu zaharul, apoi fierbe la bain-marie.

Pasul 2: Peste esenta de cafea, toarna romul si laptele, amestecand incontinuu, pana se ingroasa compozitia. Ia vasul de pe foc si lasa la racit.

Pasul 3: Bate albusurile spuma, adauga scortisoara si combina cu crema.

Pasul 4: Pune crema in cupe la frigider. Cat timp se raceste, prepara frisca dupa instructiunile de pe plic.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

crema_de_cafea.jpg

1/2 l lapte
4 oua
7 linguri cu zahar
1 lingurita cu scortisoara
100 g esenta de cafea
1 lingura cu rom

Pentru decor:
30 g fulgi de ciocolata
1 plic praf pentru frisca
125 ml lapte

O crema delicioasa, care poate fi servita ca atare sau poate fi folosita ca umplutura pentru diferite prajituri.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE