Cremă de dovleac

1. Mixează bine crema de brânză cu zahărul pudră cernut, până obții o compoziție cremoasă și afânată.

2. Încorporează pulpa de dovleac, smântâna și condimentele.

3. Dă la rece 1-2 ore înainte de a servi crema de dovleac alaturi de biscuiți cu ghimbir.

 

Cheesecake cu ghimbir

Poza principala

crema_dovleac_mica.jpg

240 g cremă de brânză

200 g zahăr pudră

250 g dovleac copt

125 ml smântână

1 linguriță rasă cu scorțișoară

1 linguriță cu condimente pentru plăcinta de dovleac

½ linguriță cu ghimbir măcinat

 

Prăjitură cu ghimbir și morcovi

Pentru o seară cu prietenii, pregătește rețeta de cremă de dovleac, un desert surprinzător și aromat. Servită cu biscuiți de ghimbir este un adevărat răsfăț.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments



Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE