Crema de expresso

1. Preincalziti cuptorul. Ungeti opt cupe cu unt. Incalziti frisca si laptele pana ce se formeaza bule mici pe margini. Adaugati expresso-ul si lichiorul.

 

2. Bateti galbenusurile si zaharul pudra pana ce amestecul devine cremos.  Adaugati compozitia de cafea putin cate putin, amestecand continuu. 

 

3. Strecurati compozitia printr-o sita si turnati-o in cupe. Puneti cupele intr-o tava si coaceti timp de 40-45 de minute.

 

4. Lasati compozitia sa se raceasca si acoperiti fiecare cupa cu o folie. Lasati amestecul sa se raceasca peste noapte. Serviti cu dulceata de visine.

Poza principala

crema_de_zahar_ars_400.jpg

350 ml frisca
125 ml lapte
50 ml cafea expresso
15 ml lichior Kahlua sau Tia Maria
6 galbenusuri
75 g zahar pudra

Crema poate fi preparata folosind o varietate de arome, insa secretul acestui desert este acela ca el sa fie untos si nu aspru.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE