Uncategorized

Crema de lamaie

Coaja rasa, sucul de lamaie, untul, ouale si zaharul se pun la Bain-Marie, intr-un vas termorezistent, avand grija ca fundul vasului sa nu atinga apa care fierbe. Cu o lingura de lemn, se amesteca pana cand compozitia se ingroasa si formeaza un strat gros pe dosul lingurii.

Daca temperatura este prea ridicata, ouale vor incepe sa se coaca. Crema se lasa la racit, apoi se pune la frigider. Daca nu se foloseste timp de o saptamana, se pastreaza in frigider, in borcane sterilizate, inchise ermetic.

Revista Marie Claire

Poza principala

crema_mica.jpg

zeama si coaja rasa fin de la 4 lamai
120 g unt
4 oua, batute
450 g zahar fin

Iata cum puteti prepara crema de lamaie care va poate servi ca topping sau baza pentru diferite deserturi apetisante.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Admin

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE