Crema de morcovi

1: Curata morcovii si da-i pe razatoarea mica. Soteaza ceapa in putin ulei si adauga morcovul ras si ardeiul taiat cubulete.

2: Lasa pe foc pana se inmoaie morcovul, apoi adauga chimen.

3: Dupa un minut, trage de pe foc, lasa sa se racoreasca, apoi da totul prin mixer pana se face piure.

4: Adauga apa pana la consistenta dorita si lasa pe foc inca 5-10 minute.

5: Pregateste crutoane din felii subtiri de bagheta unse cu ulei de masline si date la cuptor. Serveste-o fierbinte, cu crutoane si marar verde proaspat.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

crema_de_morcovi_400.jpg

5-6 morcovi mari
2 cepe potrivite
1 ardei gras rosu
1 lingurita rasa cu chimen pisat
ulei
marar

Daca ti-e pofta de o supa de legume, aceasta este cu siguranta cea pe care trebuie sa o incerci.
Numar de portii
4
Facebook Comments

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE