Crema de zahar ars

h_01419813mica

1. Incalziti cuptorul la 140 grade C. Folositi un cutit ascutit si taiati betisorul de vanilie transversal. Razuiti semintele de pe bat. Puneti la fiert smantana cu esenta de vanilie.

2. Bateti ouale cu zaharul intr-un vas de marime medie. Adaugati apoi crema calduta peste ouale cu zahar cu amestecati incet.

3. Puneti un vas termorezistent intr-o tava mai mare. Turnati amestecul printr-o sita in vasul termorezistent. Umpleti tava de la cuptor cu apa calduta pana la jumatate. Introduceti-le in cuptor si coaceti 45-70 minute pana capata textura jeleului. Lasati crema de zahar ars la frigider pana se raceste.

4. Presarati un strat subtire de zahar brun peste crema de zahar ars rece. Folositi o flacara si caramelizati zaharul. Serviti aceasta prajitua imediat.

credit foto: Guliver

Eclere de ciocolata cu crema de fructe de padure

Poza principala

h_01419813mica.jpg

1 betisor de vanilie sau 50ml de esenta de vanilie
500ml smantana dulce
6 oua
100g zahar brun
zahar brun suplimentar pentru stratul de deasupra

Usoara, rece si cremoasa cu un strat amarui de zahar, crema de zahar ars este unul dintre cele mai vechi deserturi – usor de facut si economic.
Numar de portii
4-6



Comentarii

comentarii

cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE