Uncategorized

Crema fina de broccoli (1 an)

Topeste untul intr-un vas. Adauga ceapa si usturoiul tocate. Stinge cu doua linguri cu apa si lasa sa se inabuse. Adauga dovlecelul taiat cubulete si broccoli desfacut in buchetele.

Dupa ce s-au inmuiat toate legumele, adauga supa si lasa pe foc cel mult 25 de minute.

Trece totul printr-o sita si subtiaza piureul cu supa in care au fiert pana capata consistenta dorita. La final, aromatizeaza cu patrunjel tocat fin.

Revista Mamica de Azi

Poza principala

supa_broccoli_mica.jpg

2-3 buchetele de broccoli
1 dovlecel
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 l supa de legume
1 lingura cu unt sau ulei de masline
patrunjel

Daca vrei sa obtii o supa foarte cremoasa, adauga la final doua linguri cu smantana si 100 g de branza de vaci trecuta prin sita.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE