Crema fina de cartofi

Curata cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare impreuna cu telina si radacina de patrunjel. Separat, fierbe morcovul.

Dupa ce au fiert legumele, scurge-le bine de apa si trece-le printr-o sita deasa. Incorporeaza untul si smantana.

Crema astfel obtinuta subtiaz-o cu lapte fierbinte. Potriveste gustul de sare si serveste crema fina de cartofi cu costita taiata cubulete si rumenita in putin ulei.

Costita afumata cu piure de cartofi cu mustar

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

crema-fina-de-cartofi400.jpg

1 kg cartofi
1 telina
2 radacini de patrunjel
1 morcov
2 linguri cu smantana
100 g unt
1 cescuta cu lapte
200 g costita
ulei
sare

O supa crema de cartofi numai buna de servit cu ceapa rosie si paine prajita sau crutoane.
Numar de portii
4
Calorii
350
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE