Uncategorized

Crostini cu brânză de capră și prosciutto

1.Într-un castron, amestecă ușor bânza de capră cu pătrunjelul tocat mărunt și ulei. Potrivește gustul de sare și piper. Lasă la rece 10 minute să se întrepătrundă aromele.

2.Separat, prăjește feliile de pâine. Așază pe fiecare felie câte o funză de spanac și o lingură din amestecul de bânză. Presară deasupra puțină boia și servește cu felii de prosciutto.

Credit photo: Photoland/Profimedia

 

Pate picant

Poza principala

crostini_mica.jpg

6 felii de pâine

100 g brânză de capră

6 felii subțiri de șunca prosciutto

6 funze de spanac baby

1 linguriță cu ulei de măsline

½ legătură de pătrunjel

boia de ardei

sare

piper

 

Salată de pui

Fine si delicate, merg de minune alături de un pahar cu vin alb sec.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE