Cuib de paste

1. Fierbe în apă cu sare spaghetele, apoi lasă-le la scurs.

2. Taie mărunt ciupercile, ceapa uscată, șunca și usturoiul, apoi adaugă-le peste untul (o lingură) încins într-o tigaie. Călește-le până scad bine. Aromatizează cu rozmarin uscat și pisat bine și potrivește gustul de sare și piper.

3. Formează cuiburi din paste și așază-le într-o tavă de cuptor unsă cu restul de unt. Așază deasupra fi ecăruia câte o lingură cu amestecul pregătit mai sus și câte o felie de roșie.

4. Dă la cuptorul încins pentru 10-15 minute, până când cuiburile capătă o culoare aurie. Servește-le calde, cu ceapa verde tocată mărunt.

Poza principala

24-07-2012_3.jpg

1 pachet spaghete
100 g ciuperci
200 g şuncă
1 ceapă mică
2 căței de usturoi
2 fire de ceapă verde
2 roşii
1 1/2 linguri cu unt
rozmarin
sare
piper

Cuib de paste este un preparat ideal pentru o cină ușoară alături de prieteni, simplu de făcut și gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE