Cuibulete din piept de curcan

Ouale se spala si se pun la fiert cu un praf de sare. Se lasa la fiert timp de 10 minute, apoi se decojesc si se aseaza intr-un castron.
Pieptul de curcan se toaca marunt. Morcovul si jumatate de pastarnac se dau prin razatoarea mica, iar ceapa se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca pieptul de curcan, morcovul, pastarnacul, ceapa. Se adauga si oregano, ceapa verde tocata, busuiocul, rozmarin-ul, lingurile de iaurt, sare si piper. Compozitia se amesteca pana la omogenizare.
Pe o farfurie de lucru se ia, pe rand, cate un ou, se acopera cu amestecul din piept de curcan si se inveleste in 2 felii de bacon. Se repeta procedeul si pentru celelalte doua oua.
Se ia apoi un vas sau o tava, se unge cu o lingura de ulei si se aseaza cu grija cuibulete din piept de curcan.
Cartoful se curata si se taie in cuburi, se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se aseaza in tava, printre cuibulete. Se adauga 100ml apa.
Tava se da la cuptor, la 180 de grade timp de 40 de minute.
Pofta buna!
3 oua
1 cartof
300g piept de curcan
1 morcov
1 ceapa mica
1/2 pastarnac
1 lingurita de oregano
1 lingurita busuioc
2 lingurite de ceapa verde tocata marunt
5 frunzulite de rozmarin tocate marunt
1 lingura ulei
3 linguri de iaurt
6 felii subtiri de bacon
100ml apa
piper
sare
http://cemaigatimazi.blogspot.co.at/
Numar de portii
3
Calorii
Facebook Comments

oanaingraz

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE