Cuiburi de paste cu ton

1.Fierbe pastele pentru 5 minute în apă cu sare, scurge-le cu atenție pentru a-și păstra forma de cuib.

2.Pentru sosul bechamel, topește o lingură cu unt și adaugă făina, Amestecă să nu se ardă, apoi toarnă deasupra laptele.

3.Pune brânza și lasă pe foc până se topește. Adaugă apoi usturoiul zdrobit, sărează și piperează după gust.

4.Unge cu untul rămas o formă termorezistentă. Așază cuiburile de tagliatelle și printre ele pune tonul scurs bine, dovlecelul tăiat cubulețe și roșiile în jumătate, mazărea decongelată.

5.Toarnă deasupra sosul și coace la foc mic jumătate de oră.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Tagliatelle cu nuci și fructe uscate

Poza principala

cuiburi_de_paste_cu_ton_mica.jpg

250 g tagliatelle (cuiburi)

100 g ton

1 dovlecel mic

100 g roșii cherry

50 g mazăre congelată

2 linguri cu unt

1 lingură cu făină

200 ml lapte

100 g brânză rasă

piper alb măcinat

1 cățel de usturoi

sare

 

Salată de paste cu pui

O idee simplă și gustoasă pentru o masă în familie.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE