Cum prepari unt aromat?

Text
eCuisine
Foto
Shutterstock
Untul aromat da un plus de savoare fripturilor, somonului si garniturilor.
untcuierburi.jpg

Iata arma secreta din frigiderul vostru: untul aromat. Un strop de ansoa, capere, ierburi si usturoi (pentru fripturi la minut) sau lamaia alaturi de tarhon (pentru peste sau pui) pot transforma untul obisnuit intr-un deliciu iesit parca dintr-un bistro frantuzesc. Iata cum puteti obtine un unt aromat perfect, jucandu-va cu mirodeniile si ingredientele care va plac:

1. Amestecati 125 g unt moale, la temperatura camerei, intr-un bol. NU IL TOPITI! Adaugati ingredientele tocate fin precum usturoi, ierburi sau capere. Puteti folosi un mixer pentru o omogenizare mai buna.

2. Cu ajutorul unei linguri, puneti untul la marginea unei bucati de folie de plastic. Rulati strans, inchideti capetele si dati la rece.

Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE