Cupcakes cu trandafiri

1. Setati cuptorul la 180 grade C.

2. Pentru cupcakes de baza: Puneti faina intr-un bol si adaugati untul, zaharul pudra, ouale si apa de trandafiri. Bateti pana se omogenizeaza si puneti amestecul in forme.

3. Coaceti pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 12-15 minute. Scoateti tava din cuptor si lasati cupcakes de baza la racit.

4. Pentru a face petalele de trandafiri: Ungeti fiecare petala usor, cu albus de ou si presarati zahar pudra. Lasati petalele sa se usuce pe o hartie de pergament timp de cel putin 30 de minute inainte sa le folositi.

5. Pentru a face glazura: Puneti zahatul intr-un bol si adaugati glicerina.

6. Adaugati apa de trandafiri pana capata consistenta usoara. Colorati glazura in roz adaugand putin colorant alimentar. Lucrati repede.

7. Puneti cate putina glazura peste fiecare cupcake de baza si cate o petala de trandafir cristalizata peste fiecare.

Poza principala

rexfeatures_435110gmica.jpg

Cupcakes de baza
125g faina
125g unt
125g zahar pudra
2 oua
1 lingura apa de trandafiri
Pentru decor si topping
1 albus de ou
12 petale de trandafiri
putin zahar pudra
175g zahar
1 lingura glicerina
2-3 linguri apa de trandafiri
colorant alimentar roz
o tava pentru cupcakes

Un aspect irezistibil si un gust pe masura.
Numar de portii
12
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE