Cupcakes Florentine

1. In timp de se coc cupcakes, pregatiti toppingul topind untul, zaharul si mierea la foc mic. Luati recipientul de pe foc, adaugati restul ingredientelor si amestecati.

2. De indata ce cupcakes sunt coapte, scoateti-le din cuptor, puneti toppingul, apoi dati-le din nou la cuptor pentru inca 5-10 minute. Scoateti-le, lasati-le sa se raceasca si serviti.

Poza principala

cupcakes_florentine_400.jpg

12 cupcakes de baza preparate deja (cu 2 linguri de miere in loc de esenta de vanilie si doar 100 g zahar)

Topping:
30 g unt
100 g zahar tos
4 linguri de miere
100 g fulgi de migdale
100 g cirese glasate, taiate
15 g aglica confiata, taiata

Daca nu gasiti aglica, folositi aceeasi cantitate de cirese glasate.
Numar de portii
12
Calorii
350
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE